KRISTÁLY PIRAMISOK - AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG HANGJAINAK PALOTÁI

A piramisok szakrális geometriájának és energiarendszerének nagy irodalma van, rejtélyeinek köszönhetően máig népszerű kutatási terület. A tiszta alakzatokat, geometriai formákat, szakrális arányokat, matematikai szabályokat tükröző szakrális geometriát az ókoriak Isten nyelvének tartották, melyen keresztül megmutatkozik at ember számára az Univerzum valós természete.

Úgy tartották a régiek, hogy a piramisok az erő természetes generátora és akkumulátorai, az életben megnyilvánuló Isteni erőt aktiválják. Nézetük szerint a legnagyobb erőhatás a középpontjukban és alattuk tapasztalható.

A kirstály piramisok nemrégiben felfedezett csodálatos hangú hangterápiás eszközök. A kvarckristályok sajátos tulajdonságainak és a piramisok szakrális geometriájának az ötvözetei. Anyaguk a legtisztább, optikailag is tiszta kvarckristály. Szinte angyali, transzcendentális szépségű hangjuk több hang kombinációjának ötvözete. A nagyobb méretű piramisok hangja mélyebb, a kisebbekké magasabb. Mindegyik kristály piramis hangja egyedi.

A kristály piramisok mire használhatók az alternatív terápiák világában?
Tapasztalatok szerint a kristály piramisok nagy átalakító erővel rendelkeznek. A kiegyensúlyozatlan vibrációs mintákat kiegyensúlyozhatják. A kiegyensúlyozó hatás mellett mindennek megemelhetik a rezgésszámát is, például tárgyaknak, élelmiszereknek, tereknek. A már elkezdődött, más eljárással elindított gyógyulási folyamatokat gyorsíthatják.

Hangterapeuták, energiagyógyászok szivesen alkalmazzák praxisukban a magas rezgési tartományú kristály piramisokat
egyéni és csoportos meditációhoz,
▲ spirituális tudatossági szint emeléséhez,
▲ energiablokkok oldásához,
▲ csakratisztításhoz,
▲ mantrázáshoz,
▲ tértisztításhoz,
▲ mély lelki nyugalom, békesség megtapasztalásához,
▲ fájdalomcsillapításhoz.

Otthonokban, gyógyító terekben, közösségi terekben, irodákban kifüggesztve is pozitív hatásuk lehet anélkül, hogy rezgésbe hoznánk.

Kombinálhatók-e más hangterápiás hangszerekkel a kristály piramisok?
Igen, egy kezelésen belül többféle hangterápiás hangszer is alkalmazható a kezelési koncepció egyik elemeként, vagy intuitív módon.

Hogyan sztólaltathatók meg a kristály piramisok?
Megszólaltatási módjuk nagyon egyszerű, nem kíván külön oktatást vagy továbbképzést. Egy bőrrel részben fedett kristály pálcával a piramist bármely ponton ütéssel hozzuk rezgésbe. A rezgés a piramis minden szárán továbbadódik, így a teljes piramis rezeg, az egész hangszer zeng-bong, akár egy gong. Hangjuk sokáig hallható. A piramis alapjának és az oldalrudaknak a frekvenciája között legtöbbször van néhány Hz frekvencia különbség, így a hangszert két ponton rezgésbe hozva tovább gazdagítható az egyébként is nagy teljességet adó hangkép.

Miután rezgésbe hoztuk a kristály piramist, nincs más teendő, mint engedjük magunkat/klienseinket érezni.

Kristály piramisok választása
Kristály piramist hasonlóképpen választunk, mint például gongot. Ha mélyebb, teltebb, gazdagabb hangzásra, hosszú lecsengési időre vágyunk, úgy nagyobb méretű piramist válasszunk. Ha magasabb, tündöklőbb hangokat szeretnénk hallani, úgy a kisebb piramisok jelentik az optimális választást.
Hangjukban azonban van valami, ami nem írható le szavakkal. Meg kell tapasztalni.

Kell-e tisztítani a gyógyítás céljára használt kristály piramisokat?
Igen, a betegek gyógyításához használt piramisokat legalább hetente egy alkalommal javasolt megtisztítani. Azokat a kristály piramisokat is ajánlott megtisztítani, amelyek olyan térben vannak elhelyezve, ahol negatív események, történések, konfliktusok, depresszió, szomorúság volt tapasztalható.

Hogyan lehet megtisztítani a kristály piramisokat?
Vízhez adjunk egy kevés sót és pár csepp levendula olajat. Ezzel a folyadékkal permetezzük le vagy töröljük át a kristály piramist, majd ezt követően töröljük szárazra.
Alkalmas és némileg egyszerűbb megoldás, ha egy tálcára tengeri sót szórunk, és 3-4 órára erre a sóágyra helyezzük a kristály piramist. Ezt követően a sót dobjuk ki, azt más célra már ne használjuk fel.

 < <Vissza az intuitív hangszerekhez

A kristály piramisok és hangterápiás felszerelések utánvétes szállítással megrendelhetők e-mailben vagy telefonon.
Előzetes telefonos időpont-egyeztetés mellett budapesti bemutatótermünkben (Budapest VI. Lovag u. 14. Kapucsengő: Hangterápia) megtekinthetők, kipróbálhatók, átvehetők a megrendelt hangszerek.
Telefon és fax: 76/475-759
Telefon: 70/526-4242
E-mail: legators@t-online.hu

A weboldalon megjelenő valamennyi információ tájékoztatásul szolgál, s nem feltétlenül azonos az egzakt tényeken alapuló modern orvostudomány konzekvenciáival. Legjobb tudásunk és szándékunk alapján adjuk közre az oldalon szereplő szövegeket továbbgondolás és az érdeklődés felkeltése céljából, ugyanakkor semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai és elírások miatt. Az oldalainkon feltüntetett valamennyi információ felhasználása az olvasó saját felelősségére történhet, az oldalon leírtak alkalmazásából fakadó esetleges közvetlen vagy közvetett károkért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

Kulcsszavak: kristály piramis, hangterápia, hangterápiás eszközök.